Forside Aktiviteter » Firmamedl. Annoncører Tur-info Køb & salg Login

Webbureauet Infoserv ApS


Webbureau med kompetence og engagement.

Webbureauet Infoserv er et webbureau, hvis kernekompetencer er udarbejdelse af webløsninger, som webdesign, kodning og CMS løsninger.

Det er vores holdning, at det ikke bare handler om at være på internettet. Dine kunder skal også have en mulighed for at finde både dit website og informationer på det. Derfor laver vi brugervenlige websites og hjælper med markedsføringen af dem. Via dialog mellem Infoserv og kunden kan vi anvende det bedste fra 2 verdener. Kunden har en stor viden om markedet, sine produkter og branchen. Infoserv sidder med en stor viden om online markedsføring, design og kommunikation. Via dialog mellem bureauet og kunderne, får vi skabt nogle gode resultater for vores kunder.

Team Infoserv består i dag af 8 mennesker og en webhund alle med forskellig viden og kompetencer inden for it-området. Det udnytter vi i alt, hvad vi laver, og vi er gode til at hente inspiration både hos hinanden og udefra. Webbureauet Infoserv er ejet af Martin Skou og Lone Drewes, der begge arbejder i virksomheden.Info


Se merehttp://www.infoserv.dk
KategoriWebdesign / Internetløsninger
Adresse

Niels Brocksgade 12
8900 Randers C
Denmark

Telefon70107600